Céljaid elérése Centrumunk sikere

Október 18-án a Vári kollégistái kerékpártúrán vett részt. Tizennégy diák indult útnak Bodoglárra Harencsár Balázs és Szabó Roland kollégiumi nevelőtanárok vezetésével. Útközben meg-megállt a kis csapat, hogy az őszi táj szépségeiben gyönyörködjön, és néhány fotót készítsen.

Mindössze 20 nap, de a magyar történelem talán legkiemelkedőbb 20 napja zajlott 1956-ban Magyarországon. Egy aprócska, de elszánt nemzet felemelte fejét és nemet mondott az elnyomásra, a diktatúrára és szembeszállt a világ akkori legnagyobb birodalmával.

Október 13-án nagy mérföldkőhöz érkezett Centrumunk tagiskolája, a Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium.

Október 13-án Egészségnapot tartanak tagintézményünkben, a kiskunfélegyházi Kossuth szakképzőben. Reggel ünnepélyes megnyitóra kerül sor az iskola tornatermében.

Szoftverfejlesztők 2018

Tagiskolánkban, a Kiskunhalasi SZC Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumában szeptember 17-én fejeződött be a tíz hónapon át tartó szoftverfejlesztő tanfolyam.

1849. október 6-án az orosz segítséggel levert szabadságharcot követő császári megtorlás során Pesten kivégezték gróf Batthyány Lajost, a magyar kormány miniszterelnökét.

GINOP-6.2.3 pályázat megvalósítása

2018. november 5-9.

Ismerd meg a szakképzés és a szakmák különleges világát!

Ösztöndíj pályázat szakmát tanuló diákok részére

Megjelent a Magyar Közlönyben a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listája - azok a diákok, akik ezek közül választanak, ösztöndíjat kaphatnak.