Céljaid elérése Centrumunk sikere

Főigazgatói iroda: +36 77 738 837 / 27  mellék

Papp Gyula (főigazgató): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Főigazgató-helyettesi iroda: +36 77 738 837 / 1 mellék

Vikker József (főigazgató-helyettes): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gál Teréz (könyvelő): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Gazdasági vezetői iroda: +36 77 738 837 / 1 mellék

Csúzdi Zoltán (gazdasági főigazgató-helyettes): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szegedi Istvánné Rita (főkönyvelő): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Eszter (könyvelő): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Titkárság: +36 77 738 837 / 11  mellék

Varga-Keresztúri Judit (titkárságvezető): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Gazdasági osztály: +36 77 738 837 / 15  mellék, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Erhardt Edina (igénylőlapok nyilvántartása, könyvelés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cseriné Csikós Bernadett (eszköznyilvántartás,könyvelés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Gazdasági osztály: +36 77 738 837 / 16  mellék

Tarnóczi-Király Ágnes (szerződések ügyintézése, könyvelése, beszerzés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pénztár, munkaügy: +36 77 738 837 / 17 mellék

Kovács Erika (pénztár, nem rendszeres juttatások könyvelése): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fekete-Kalics Anita (átutalások, könyvelés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Munkaügy: +36 77 738 837 / 18 mellék, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jurcsák Ákos (munkaügyi előadó): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fekete Laura (munkaügy, nem rendszeres juttatások): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Felnőttképzés: +36 77 738 837 / 32 mellék

Szeitzné Tamási Edit (felnőttképzési referens): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Eke Dalma (felnőttképzési ügyintéző): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fodor Tamás (felnőttképzési ügyintéző): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kommunikáció: +36 70 319 37 24

Berger Józsefné (kommunikációs munkatárs): berger.jozsefne@ kiskunhalasiszc.hu

 

Egyéb felnőttképzési ügyintézés: 

Kiskunhalas - Kunosné Gyenizse Andrea
+36 30 417 02 75, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

Kiskunfélegyháza - Lajos Zsoltné és Varjaskériné Solymosi Zsuzsanna
+36 76 430 218, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyháza, Korona utca 4.

Kiskőrös - Princz Anna
+36 30 261 6696, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskőrös, Árpád utca 20.