Céljaid elérése Centrumunk sikere

Főigazgatói iroda: +36 77 738 837 / 27-es  mellék

Papp Gyula (főigazgató): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Főigazgató-helyettesi iroda: +36 77 738 837 / 12-es  mellék

Vikker József (főigazgató-helyettes): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gál Teréz (könyvelő, számlázás): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Titkárság: +36 77 738 837 / 11-es  mellék, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fekete Laura (titkárságvezető, munkaügy, nem rendszeres juttatások): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kancellária, Gazdasági iroda I.: +36 77 738 837 / 13-as  mellék

Csúzdi Zoltán (kancellár): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Andrea Kinga (gazdasági vezető): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szegedi Istvánné Rita (főkönyvelő): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Eszter (könyvelő): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Gazdasági iroda II.: +36 77 738 837 / 15-ös  mellék, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Erhardt Edina (igénylőlapok nyilvántartása, könyvelés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Varga-Keresztúri Judit (eszköznyilvántartás, könyvelés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 77 738 837 / 16-os  mellék

Tarnóczi-Király Ágnes (szerződések ügyintézése, könyvelése, beszerzés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Felnőttképzés: +36 77 738 837 / 32-es mellék

Szeitzné Tamási Edit (felnőttképzési referens): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fodor Tamás (felnőttképzési ügyintéző): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pénztár, munkaügy: +36 77 738 837 / 17-es mellék

Kovács Erika (pénztár, nem rendszeres juttatások könyvelése): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Fekete-Kalics Anita (átutalások, könyvelés): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Munkaügy, szakképzés: +36 77 738 837 / 18-as mellék, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jurcsák Ákos (munkaügyi előadó): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Zsoldos-Németh Szilvia (szakképzési referens): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

GINOP 6.2.3 projekt: +36 77 738 837 / 12-es mellék

Szombati Júlia (projekt pénzügyi vezetője)
Kókai-Varga Vincenza (projektasszisztens): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Molnár Levente (projektasszisztens): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kommunikáció: +36 70 399 05 56

Berger Józsefné (kommunikációs munkatárs): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Egyéb felnőttképzési ügyintézés: 

Kiskunhalas - Kunosné Gyenizse Andrea
+36 70 663 39 43, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunhalas, Kazinczy utca 5.

Kiskunfélegyháza - Varjaskériné Solymosi Zsuzsanna
+36 76 430 218, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskunfélegyháza, Korona utca 4.

Kiskőrös - Princz Anna
+36 30 261 66 96, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kiskőrös, Árpád utca 20.